Kompakti, tehokas ja helposti siirreltävä: uusi SENCO AC19306BL kompressori kuluttajakäyttöön

Uusi SENCO AC19306BL kompressori on loistokaveri viimeistelytöihin!

joulukuuta 2021 | 2 min luettu | Compressors
Kompakti, tehokas ja helposti siirreltävä: uusi SENCO AC19306BL kompressori kuluttajakäyttöön

Voiteluvapaa kompressori kuluttajakäyttöön

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja lisänneet valikoimaamme uuden tuotteen vastaamaan tätä kysyntää. Uusi SENCO AC19306BL kompressori on loistovalinta laadukkaaksi paineilmanlähteeksi kuluttajakäyttöön. Se on öljytön, kompaktin kokoinen ja säästää korvia turhalta melulta.

Suorituskykyä joka kodin askareisiin

Tämän suorituskykyisen kompressorin imutuotto on jopa 193 l/min ja mm. viimeistelynaulaukseen passelilla 6 barin vastapaineellakin tuottaa 120 l/min. Ei hullummin 8barin maksimipainekoneelta jolla teet monipuolisesti erilaisia tee-se-itse-hommia:

 • Remontointi ja rakennus niin kotona kuin mökilläkin eli viimeistelylytyöt kuten listoitukset, paneloinnit ja kalusteiden kasaamiset.
 • Pienten alojen ja mm. elektroniikan puhdistus puhalluspistoolin avulla.
 • Täytät kottikärryyn, jalkapalloon tai autonrenkaaseen puuttuvat ilmat.

 

 AC19306BL rakenne on suojattu komposiittikuorella, joka suojaa komponetteja päivän kolhuilta. Voiteluvapaa rakenne helpottaa käyttöä ja ylläpitoa eikä kone jätä öljytahroja pintoihin. Ei siis sotkevia öljynvaihtoja tai öljylammikoita varston lattioilla!

Kevyt siirrellä ja säästää korvia

Omat korvat ja naapurit kiittävät kun ei ole turhaa melua. AC19306BL  on kompaktin kokoinen mutta silti kokoisekseen erittäin tehokas. Vain 67dB melutaso tarkoittaa käytännössä sitä ettet edes sinä koneen käyttäjänä tarvitse kuulosuojaimia kompressorin käytön aikana, saatikka sitten naapurisi!.

AC19306BL compressor

Ominaisuudet ja edut

Kaikki mitä sinun tulee tietää uudesta AC19306BL-kompressoristamme:

 1. Tukevaa kahva: helppo siirrellä paikasta toiseen, oli kyseessä viereinen huone tai vaikka varastoon vaienti.
 2. Komposiittikuori: Käyttöikää lisäävä suojakuori estää kolhut moottorissa, vähentää pölyn kertymistä, tärinää ja yleisesti päivän aikana tapahtuvia tahattomia kolhuja.
 3. Integroidut mittaristot: Mittaristot on upotettu kuoren pinnan tasalle joka suojaa niitä rikkoutumisilta.
 4. Laadukas 2800 RPM 2-napainen moottori: pitää huolta että kone käy tasaisesti ja hiljaisesti päivästä toiseen.
 5. 6 litran säiliö: Kompktin kokoinen säiliö, jonka tilavuus riittää viimeistelykäyttöön ja muihin kodin pikkuaskareisiin.
 6. Tukevat kumijalat: Vähentävät värinää ja pitävät kompressorin aloillaan, vähentäen näin osaltaan koneen tuottamaa melua.
 7. Helppo kondenssiveden poisto: Helppokäyttöinen, ilman työkaluja avattava ja suljettava palloventtiili pitää paineen sisällä ja helpottaa kondenssiveden poistoa.
 8. Yleismallinen pikaliitin paineilmaletkulle: soveltuu yleisimpiin paineilmaletkuihin.