Simple_banner_duraspin

Meistä

"MUUTAMME TAPAA RAKENTAA – YHDESSÄ JA YHTENÄ "

Olemme SENCO - kiinnitysratkaisujen edelläkävijä vuodesta 1951. Jos tunnet kiinnitysalan, tunnet meidät. Koska kiinnitys edellyttää erikoisalana avuksi aivan erityisiä työkaluja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tuoneet markkinoille innovaatioita, jotka ovat muuttuneet kiinnitysalan standardeiksi. Innovaatioita kuten Fusion Technology ja DuraSpin.

Miten olemme onnistuneet tuomaan markkinoille näin hienoja työkaluja? Varmistamalla, että ymmärrämme loppukäyttäjiämme täydellisesti: tajuamme, mistä he pitävät ja mitä he tarvitsevat, ja näemme asiat heidän näkökulmastaan. Sitoutumalla heidän kanssaan siihen, millä heidän työtään helpotetaan, parannetaan ja tehostetaan. Jokaisella SENCOlaisella on palava halu löytää parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Anna meille haaste, niin voit olla varma, että me käärimme hihamme, käymme työhön ja löydämme ammattimaisella asenteella parhaan ratkaisun joka tilanteeseen.

Jokainen kiinnitysalalla työskentelevä tietää: käytettävät työkalut saavat rakentajan työn joko onnistumaan tai epäonnistumaan. Niiden tulisi parantaa sinun osaamistasi ja tehokkuuttasi. Haluat luottaa niihin ja siihen, että ne toimivat samalla tavalla tänään, eilen ja toissa päivänä.

Laatu on osa DNA:tamme, ja varmistamme, että se näkyy kaikissa työkaluissamme ja palveluissamme. Kaikki on kiinni kestävyydestä: valmistamme työkalumme kestämään, niillä rakennat pitkään. 

Ennakoimalla me pysymme etulinjassa. Etsimme jatkuvasti tuoreita ajatuksia kaikkiin tuotteisiimme ja palveluihimme. Suhtaudumme vastuuseen vakavasti – kaikessa mitä teemme. Se tarkoittaa, että olemme tietoisia yrityksenä tekemiemme valintojen vaikutuksista, niiden vaikutuksesta maapalloon, sen ihmisiin, ja jokaisen hyvinvointiin. Uutiset-osion avulla pystyt ajan tasalla uusista SENCO-tuotteista, teknologioista ja muusta kehityksestä.

SENCO pitää tavoitteenaan työskentelyä yhdessä ja yhtenä asiakkaidemme, loppukäyttäjiemme ja tiimimme kanssa, jotta voimme tarjota parhaat palvelut, työnkulun ja tuotteet. Voimaantuneet työntekijät ja läpinäkyvä viestintä ovat kaiken perusta. Työskentely yhdessä ja yhtenä vauhdittaa meitä eteenpäin. Se innostaa meitä ja saa meidät keksimään uusia ideoita. Läpimurtoja siinä, miten me kiinnitämme ja miten me rakennamme. Onko sinulla kysyttävää, huomautettavaa tai ajatuksia tuotteidemme kehittämiseksi? Kerro meille ehdottomasti!

SENCO on osa Kyocera Senco Europe -konsernia. Toimimme yli 20 maassa Euroopassa, aina lähellä asiakkaitamme.