DuraSpin-teknologia: tehokkaaksi valmistettu

Päihitä tavallinen ruuvain ja kasvata nopeuttasi automaattisyöttöisillä DuraSpin-ruuvijärjestelmillä. Helppo ladata, helppo ruuvata, helppo työskennellä.

lokakuuta 2021 | 3 min luettu | Tools
DuraSpin-teknologia: tehokkaaksi valmistettu

SENCO DuraSpin on monipuolinen ruuvijärjestelmä, joka on suunniteltu sinun tehokkuuttasi silmällä pitäen. Irtoruuveihin verrattuna DuraSpin lisää ruuvien kiinnitysnopeutta yli nelinkertaiseksi ja parantaa työpaikkasi tuottavuutta ainakin 30 %. Päivitimme työkalumme vuonna 2020 urakoitsijoidemme palautteen perusteella. Näin ne toimivat.

Nauharuuvit

Nauharuuvien ansiosta voit pelkästään siirtää laitetta uuteen kiinnityskohtaan – tarvitsematta etsiä jatkuvasti uusia ruuveja. Nauharuuvit on helppo ladata muutamassa sekunnissa. Kärkikappaleen uusi muotoilu yhdessä uuden syöttöjärjestelmän kanssa varmistavat, että ruuvit ovat aina oikeassa paikassa ennen kiristystä. Nurkkakiinnitysjärjestelmän ansiosta pystyt asentamaan ruuveja hankaliinkin paikkoihin, kuten nurkkiin ja kapeisiin tiloihin. Ruuvaimessa voidaan käyttää perinteisiä philips2-kantaisia (PH2)-nauharuuveja sekä neliökanta- että D25-tähtikantaruuveja niihin kohteisiin joissa tarvitaan lisäpitoa ja enemmän vääntövoimaa.

Feed on Return-syöttöjärjestelmä

Puhutaan vähän vielä syöttöjärjestelmästä. Nimi kertoo kaiken: konetta käytettäessä ruuvi asettuu paikalleen oikeaan ruuvauslinjaan jo heti edellisen ruuvin jälkeen, jolloin kohdistus on helpompaa ja vähentää syöttöhäiriöitä. Lisäksi SENCO DuraSpin -ruuvipistoolit kiertävät ruuvit nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan. Asennukset sujuvat nopeammin, pienemmin kustannuksin, ja kannattavuus kohenee.

Kaikissa DuraSpin-työkaluissa on varusteena tarkka ruuvaussyvyyden säätö, jotta voit upottaa ruuvin juuri haluamaasi syvyyteen. Lisäksi kärkikappaleen pituus on säädettävissä joten voit helposti käyttää eri kokoisia ruuveja. 

 

Vastakierre ja ruuvien irrotus

Päivitetyn DuraSpin-työkalun suurimpiin parannuksiin kuuluu irrotettava kärkiosa. Se irtoaa vääntämällä ja vetämällä, minkä jälkeen varsinainen ruuvauskärki on näkyvissä ja vaihdettavissa – kärjen pikaliukuvapautusta käyttäen. Jos olet tehnyt virheen, säädä työkalu peruutukselle ja irrota väärä ruuvi.

DuraSpinin päivitetty versio on toistaiseksi saatavana kolmena johdottomana mallina.

  • DS522, jonka momentti on korkea 8 Nm, ja valittava kierroslukualue 1600–2500. Se on suunniteltu automaattisyöttöiseksi vakioruuvinvääntimeksi erilaisiin käyttökohteisiin.
  • DS525 poikkeaa yllä olevasta hieman, sillä sen kierrosluku on 5000 kierrosta/min. Se läpäisee teräksen huomattavasti helpommin ja soveltuu perinteiseen, nopeaan väliseinälevytykseen.
  • DS522:n tapaan DS722:n kierroslukualue on 1600–2500 kierrosta/min. Työkalun ruuvivaihtoehdot ulottuvat jopa 75 mm asti, joten sitä voi käyttää muihinkin käyttökohteisiin, kuten välipohjiin ja muihin raskaimpiin puusovelluksiin.

DuraSpin soveltuu erinomaisesti rakennusurakoitsijoille, jotka tarvitsevat monipuolisuutta erilaisiin töihin. Se tarjoaa lisätehoa mm. komposiittipinnoitteisiin, sementtikuitulevyihin tai tiiviisiin teknisiin materiaaleihin ruuvattaessa ja saat tarvittaessa lisää pitoa kantaan sekä ruuvauskärjelle lisää käyttöaikaa käyttämällä neliö- tai D25-tähtikantaisia ruuveja . Lisäksi DuraSpin DS525 soveltuu ihanteellisesti kohteisiin, joissa porakärkiruuveilla porataan raskaan teräksen läpi. Kaikissa työkaluissa on 3 Ah:n 18 V:n akku.