Tietosuojakäytäntö

KYOCERA SENCO EMEA B.V., jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Alankomaat, vastaa henkilötietojen käsittelystä, kuten tietosuojalausekkeessa on määritelty. Näitä henkilötietoja käsitellään ja ne turvataan suurimmalla mahdollisella huolellisuudella.---. Tämä tietosuojakäytäntö koskee yhtiötä KYOCERA SENCO EMEA B.V. ja kaikkia tytäryhtiöitä niiden paikasta tai oikeudenkäyttöalueesta riippumatta.

Yhteystiedot:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
Alankomaat
+31 (0)320 295 575

Henkilötietojen kategoriat
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme tai koska itse annat meille tietosi. Käsittelemme seuraavanlaisia henkilötietoja:
– etu- ja sukunimi
– sukupuoli
– osoite
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite
– tiedot siitä, miten käytät sivustoamme
– Internet-selain ja käytettävän laitteen tyyppi
– laitteessa sijainti

 

KYOCERA SENCO EMEA B.V. -yhtiön sivustot sisältävät linkkejä muille sivustoille, jotka ovat KYOCERA SENCO EMEA B.V:n toimialueen ulkopuolella. Nämä linkit on tarkoitettu vain tiedoksi sivustomme käyttäjille. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei vastaa tai ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä eikä niiden tietosuojasta.

Erityiset tai luottamukselliset henkilötiedot
Sivustomme tai palvelujemme tarkoituksena ei ole kerätä tietoja alle 16-vuotiailta sivuston käyttäjiltä, paitsi jos heidän vanhempansa tai holhoojansa antaa luvan siihen. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko sivuston käyttäjä yli 16-vuotias. Siksi suosittelemme, että vanhemmat valvovat lastensa verkkokäyttäytymistä, jotta vältetään lasten tietojen kerääminen ilman vanhempien lupaa. Jos uskot, että olemme keränneet alaikäisen henkilötietoja ilman tällaista suostumusta, lähetä meille viesti ja poistamme tiedot.

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella henkilötietoja käsitellään
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
– uutiskirjeen tai mainoslehtisen lähettäminen;
– mahdollinen puhelinsoitto tai sähköpostin lähettäminen, jos se on tarpeen palvelujen tarjoamisen kannalta;
– palveluihin ja tuotteisiin tehdyistä muutoksista tiedottaminen;
– sivuston hallinta, toiminnassa pitäminen ja kehittäminen.

KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan ja alakohdan mukaisesti annettavalla suostumuksella, jonka voit vapaasti myöntää tai evätä. Näet suostumusvaihtoehdot vieraillessasi verkkosivustollamme ensimmäistä kertaa. Voit muuttaa päätöstäsi milloin tahansa. Jos et anna suostumusta tähän, on mahdollista, että et voi enää käyttää tiettyjä palveluita. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi uuteen tai eri tarkoitukseen, kerromme sinulle siitä. Tietojasi käytetään sitten tähän eri tarkoitukseen vain, mikäli asianmukainen laki edellyttää niin tai sallii sen tai jos olet antanut suostumuksesi tietojen käyttöön.

Automaattinen päätöksenteko
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei tee päätöksiä, joilla voi olla merkittävät seuraukset henkilöille, automaattisten prosessien perusteella. Nämä ovat päätöksiä, jotka tietokoneohjelmat tai järjestelmät tekevät ilman todellisen henkilön osallisuutta (kuten KYOCERA SENCO EMEA B.V:n työntekijän).

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei säilytä tietojasi kauempaa kuin on välttämätöntä sen tarkoituksen täyttämiseen, johon tiedot kerättiin. Noudatamme seuraavia säilytysaikoja seuraaville henkilötietojen kategorioille:

Yhteydenottolomake:
Jos täytät lomakkeen sivustolla tai lähetät meille sähköpostia – riippuen lomakkeen luonteesta tai sähköpostin sisällöstä – lähettämiäsi tietoja säilytetään niin kauan kuin se on välttämätöntä vastaamisen tai käsittelyn kannalta.

Google Analytics:
Käytämme Google Analyticsia sivuston yleisten kävijätietojen tallentamiseen. Siksi näitä tietoja käytetään sivuston käyttöä ja klikkauskäyttäytymistä koskeviin tilastoanalyyseihin ja näin me voimme optimoida sivuston toiminnan. Olemme myös tehneet Google Analyticsistä käyttäjäystävällisen, joten IP-osoitteet ovat anonyymeja ja tiedot lähetetään turvallisen yhteyden kautta. Google Analyticsissä anonymisoituja tietoja säilytetään 38 kuukauden ajan.

Olemme tehneet käsittelijäsopimuksen Googlen kanssa. Tilastotiedot siirretään Googlelle, joka tallentaa tiedot Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Lisätietoja saat lukemalla Googlen tietosuojakäytännön sekä Google Analyticsin erityisen tietosuojakäytännön. Jos haluat tietoja siitä, kuinka Google noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta, voit käydä eri sivuilla, kuten Google Cloud ja GDPR, joilla kerrotaan siitä, miten Google suojaa tiedot.

Google käyttää näitä tietoja seuraamaan sitä, millä tavalla sivustoamme käytetään, jotta se voi lähettää meille sivustoa koskevia raportteja ja tarjota KYOCERA SENCO EMEA B.V:lle mainostajana tietoa kampanjoidemme tehokkuudesta. Google voi luovuttaa nämä tiedot kolmansille osapuolille, mikäli sitä vaaditaan lain perusteella, tai nämä kolmannet osapuolet voivat käsitellä tietoja Googlen puolesta. Me emme voi vaikuttaa tähän.

Haluamme erityisesti painottaa seikkaa, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei voi koskaan jäljittää näitä tietoja sinuun yksilönä, paitsi tilanteissa, joissa ilmoitat henkilöllisyytesi jonkin sivustolla olevan lomakkeen kautta. Näin voi olla esimerkiksi, jos annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut uutiskirjeen postituslistalle tai käytät verkkolomaketta. Tällaisissa tapauksissa käyttäytymisesi sivustolla voidaan yhdistää antamiisi tietoihin.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
KYOCERA SENCO EMEA B.V. Luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi tai lakisääteisen määräyksen noudattamiseksi.

  • Google
    • Paikannustiedot

Voimme pyytää sinulta suostumusta kerätäksemme tietoa laitteesi sijainnista, kuten tiedon, joka tunnistaa laitteesi tarkan sijainnin (esim. GPS:n leveys- ja pituusasteet) tai likimääräisen sijainnin (selaimen tai laitteen IP-osoitteeseen perustuva epätarkempi sijainti).

Sijainnin perusteella tarjoamme sinulle tietoja lähimmistä jälleenmyyjistä. Jos olet suostunut jakamaan nykyisen sijaintisi jälleenmyyjän löytämiseksi ja haluat saada ohjeet tämän jälleenmyyjän luokse siirtymiseksi, välitämme nykyisen sijaintisi kolmannen osapuolen karttapalveluun ohjeiden hankkimiseksi. Sinut ohjataan tähän kolmannen osapuolen karttapalveluun, jolla noudatetaan sen ehtoihin perustuvaa tietosuojakäytäntöä.

Jotta voimme käyttää sijaintiasi, sinun on joko sallittava sijaintipalvelujen käyttö käyttöjärjestelmässä ja/tai annettava mobiililaitteellesi luvat välittää nämä tiedot.

    • ReCaptcha-tunnistus

Selvitämme Googlen reCAPTCHA-palvelun avulla, että olet oikea ihminen etkä robotti tai roskapostiohjelma. reCAPTCHA on Googlen maksuton palvelu, jolla suojellaan verkkosivustoja roskapostiohjelmilta ja muiden kuin ihmisten vierailuilta. Sitä käytetään useimmiten täytettäessä lomakkeita verkkosivuilla.

reCAPTCHA kerää henkilötietojasi sen selvittämiseksi, että verkkosivustolla tehtävät toimet ovat lähtöisin oikeilta ihmisiltä. Se tarkistaa lisäksi, onko selaimessasi muiden Googlen palvelujen, kuten YouTuben ja Gmailin, evästeitä. Viimeksi reCAPTCHA lähettää ja tallentaa lisäevästeen selaimeesi ja ottaa kuvan siitä.

Google käsittelee kerätyt tiedot, kuten siirtävän URL-osoitteen, käyttöjärjestelmän, evästeet, käyttäytymisen, päivämäärän ja kieliasetukset, Javascript-kohteet ja näytön resoluution, sen selvittämiseksi, että olet ihminen. Tiedot tallennetaan Googlen palvelimille Euroopassa tai Amerikassa. Lisätietoja siitä, miten Google tallentaa tietojasi, voit lukea sen tiesuojakäytännöstä ja käyttöehdoista.

 

Evästeet ja vastaavat tekniikat
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneeseesi, tablettiisi tai älypuhelimeesi, kun vierailet ensimmäistä kertaa jollain verkkosivustolla. Eväste sisältää usein evästetunnuksen, joka on sen uniikki tunniste. Näin sivustot voivat tunnistaa yksilöt ja muistaa heidän preferenssinsä.  KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää evästeitä sivuston käytön analysointiin, sosiaalisen median sisällön tarjoamiseen ja yksilöllistettyjen mainosten näyttämiseen. KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää kolmenlaisia evästeitä:

  1. Välttämättömät evästeet. Näillä evästeillä varmistetaan, että sivusto toimii asianmukaisesti ja ne tallentavat esim. preferoimasi asetukset sekä mahdollistavat sivuston optimoinnin.

 

  1. Analyyttiset evästeet. Nämä evästeet antamat meille paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin sivustomme toimii. Koska käytämme kolmansien osapuolten yrityksiä, voimme nähdä, millä sivustomme sivuilla vieraillaan ja kuinka usein tai mitkä osat toimivat paremmin sivustollamme. Nämä tiedot anonymisoidaan, ja niitä käytetään verkkosivustomme suorituskyvyn parantamiseen. Missään tapauksessa niistä ei voida laatia henkilökohtaisia profiileja eikä yhdistää niitä yksittäiseen henkilöön.

 

  1. Mainonnan evästeet Näitä evästeitä käytetään mittaamaan online-mainoskampanjoidemme tehokkuutta ja niiden avulla voimme näyttää enemmän yksilöllistettyjä mainoksia, jotka perustuvat edellisiin käynteihisi sivustollamme. Näin saamme myös paremman käsityksen käyttäjistä ja heidän käyttäytymisestään sivustollamme. Kaikilla kolmansilla osapuolilla (kuten Facebookilla/YouTubella), joita käytetään näitä evästeitä varten, on oma tietosuojakäytäntönsä, josta saat selville, kuinka tietoja käytetään.
    1. YouTube kirjaa useita evästeitä pitääkseen tilastoja YouTube-videoista, joita käyttäjä on nähnyt, tallentaakseen käyttäjän videosoittimen asetukset ja analysoidakseen yksityiskohtaisia katselutietoja. Voit hallinnoida YouTube-historiaasi ja sitä, mitä tietoja se kerää täältä. Jos haluat lisätietoja siitä, miten YouTube käyttää tietojasi, voit lukea sen tietosuojakäytännön.
    2. Facebook rekisteröi verkkosivuanalyytikan, mainoskohdennuksen ja mainontamittauksen tietoja. Jos haluat lisätietoja siitä, miten Facebook käyttää tietojasi, voit lukea sen tietosuojakäytännön

Valitsemalla alla ”My settings” -painikkeen (”Omat asetukset”) voit nähdä evästeasetuksesi ja muuttaa halutessasi niitä.

Jos et halua, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. kerää evästeitä, voit estää ne aktivoimalla selaimessasi asetuksen, joka mahdollistaa joidenkin tai kaikkien evästeiden eston. Se voi kuitenkin vaikuttaa sivuston käytettävyyteen, koska jotkin evästeet ovat välttämättömiä tiettyjen tietojen näyttämiseen.

Kuinka turvaamme henkilötiedot
KYOCERA SENCO EMEA B.V. suhtautuu henkilötietojen suojaamiseen erittäin vakavasti ja toteuttaa asianmukaiset toimet, jotta vältetään tietojen väärinkäyttö, menetys, valtuuttamaton käyttö, ei-toivottu julkistaminen ja valtuuttamaton muuttaminen. Jos uskot, ettei tietojasi ole suojattu asianmukaisesti tai jos sinulle on vihjeitä väärinkäytöksistä, ota yhteyttä.

Tietojen näkeminen, oikaisu ja poistaminen
Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi, oikaista niitä tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa sitä, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee tietojasi ja sinulla on oikeus pyytä tiedot lähetettäväksi eteenpäin. Se tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön hallussamme olevien henkilötietojesi lähettämisestä tiedostomuodossa sinulle tai muulle ilmoittamallesi organisaatiolle. Voit lähettää pyynnön tietojen näkemisestä, oikaisusta, poistamisesta tai lähettämisestä eteenpäin tai ilmoituksen suostumuksesi peruuttamisesta tai tietojesi käsittelyn vastustamisesta. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian, mutta viimeistään neljän viikon kuluessa. KYOCERA SENCO EMEA B.V. haluaa myös painottaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle sääntelyviranomaiselle, eli Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle seuraavan linkin kautta: https://ico.org.uk/make-a-complaint/

Tämän tietosuojakäytännön muuttaminen
KYOCERA SENCO EMEA B.V. pidättää oikeuden tietosuojakäytännön muuttamiseen. Siksi suosittelemme, että vierailet sivulla säännöllisesti, jotta näet, onko muutoksia tehty. Jos KYOCERA SENCO EMEA B.V. tekee tärkeän muutoksen, jolla on seurauksia siihen tapaan, jolla tietojasi käsitellään, ilmoitamme siitä sivustoillamme.

Julkaistu: 25.5.2018
Muutettu viimeksi: 29.7.2021

My settings