Tietosuojakäytäntö

KYOCERA SENCO EMEA B.V., jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Alankomaat, vastaa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla. Näitä henkilötietoja käsitellään ja ne pidetään turvassa mahdollisimman huolellisesti. Tällä tavalla KYOCERA SENCO EMEA täyttää yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Suomen sovellettavien tietosuojalakien asettamat vaatimukset. Tämä tietosuojakäytäntö koskee yhtiötä KYOCERA SENCO EMEA B.V. ja kaikkia sen tytäryhtiöitä niiden sijainnista tai lainkäyttöalueesta riippumatta. 

 

KYOCERA SENCO EMEA B.V. -yhtiön sivustot sisältävät linkkejä muille sivustoille, jotka ovat KYOCERA SENCO EMEA B.V:n verkkotunnuksen ulkopuolella. Nämä linkit on tarkoitettu vain tiedoksi sivustomme käyttäjille. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei vastaa tai ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä eikä niiden tietosuojasta. 

 

Tästä sivustosta vastuussa olevan rekisterinpitäjän yhteystiedot: 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. 
Pascallaan 88 
8218 NJ Lelystad 
Alankomaat 
+31 (0)320 295 575 

 

Yhteystiedot tietosuoja-asioissa: 
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai tietosuojasta yleensä, voit ottaa meihin yhteyttä edellä tai julkaisutiedoissa annettua osoitetta käyttäen tai seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: [email protected]

 

Henkilötiedot 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme tai annat meille tietojasi itse (tietojenkäsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta f). Käsittelemme seuraavanlaisia henkilötietoja, jos käyt sivustollamme: 

 • Tiedot siitä, miten käytät sivustoamme (pyynnön sisältö / vierailtu sivu) 
 • Internet-selain ja käytettävän laitteen tyyppi 
 • IP-osoite 
 • Pyynnön päivämäärä ja kellonaika 
 • Aikavyöhyke-ero Greenwichin aikaan (GMT) nähden 
 • Käytön tila / HTTP-tilakoodi 
 • Siirretyn datan määrä 
 • Aiemmin vierailtu sivu 
 • Selain 
 • Käyttöjärjestelmä 
 • Maa ja kaupunki 
 • Selainohjelmiston kieli ja versio 

 

Jos päätät käyttää palveluitamme, esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme avulla, saatamme lisäksi käsitellä seuraavia tietoja: 

 • Etu- ja sukunimi 
 • Osoite 
 • Puhelinnumero 
 • Sähköpostiosoite 
 • Yrityksen nimi 

 

Edellä oleva luettelo ei ole tyhjentävä. KYOCERA SENCO EMEA B.V. voi käsitellä muitakin tietoja, jos käytät muita työkaluja tai osallistut muuhun toimintaan. Kuvaamme näitä tapauksia koskevan käsittelyn jäljempänä. 

 

Erityiset tai arkaluonteiset henkilötiedot 
Sivustomme tai palvelumme tarkoituksena ei ole kerätä tietoja alle 16-vuotiailta sivuston käyttäjiltä, paitsi jos heidän vanhempansa tai huoltajansa antaa luvan siihen. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko sivuston käyttäjä yli 16-vuotias. Siksi suosittelemme, että vanhemmat valvovat lastensa verkkokäyttäytymistä, jotta vältetään lasten tietojen kerääminen ilman vanhempien lupaa. Jos uskot, että olemme keränneet alaikäisen henkilötietoja ilman tällaista suostumusta, lähetä meille viesti osoitteeseen [email protected], niin poistamme kerätyt henkilötiedot.  

 

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella henkilötietoja käsitellään 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. saattaa käsitellä henkilötietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin: 

 • sivuston tarjoaminen sinulle sekä sivuston hallinta, toiminnassa pitäminen ja kehittäminen 
 • palveluihin ja tuotteisiin tehdyistä muutoksista tiedottaminen 
 • uutiskirjeen tai mainoslehtisen lähettäminen 
 • mahdollinen puhelinsoitto tai sähköpostin lähettäminen, jos se on tarpeen palvelujen tarjoamisen kannalta. 

 

Tietojasi käytetään sitten tähän eri tarkoitukseen vain, mikäli asiaa koskeva laki edellyttää niin tai sallii sen tai jos olet antanut suostumuksesi tietojen käyttöön. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi uuteen tai eri tarkoitukseen, kerromme sinulle siitä. 

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei säilytä tietojasi kauempaa kuin on ehdottoman välttämätöntä sen tarkoituksen täyttämiseen, johon tiedot kerättiin, ja siten kuin säilyttämisvelvoitteita sisältävät lait edellyttävät. Noudatamme seuraavia säilytysaikoja seuraaville henkilötietojen ryhmille: 

 

Yhteydenottolomake: 
Jos täytät lomakkeen sivustolla tai lähetät meille sähköpostia – riippuen lomakkeen luonteesta tai sähköpostin sisällöstä – lähettämiäsi tietoja säilytetään niin kauan kuin nämä tiedot ovat välttämättömiä viestiisi vastaamisen tai viestisi käsittelyn kannalta tai enintään kolme vuotta säilyttämisvelvoitteiden vuoksi. Pyyntösi luonteesta riippuen säilytysaika saattaa olla pidempi, ja ilmoitamme siitä käsittelytarkoitusten yhteydessä. Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta f. 

 

Google Analytics: 
Käytämme Google Analyticsia sivuston yleisten käyntitietojen tallentamiseen. Siksi näitä tietoja käytetään sivuston käyttöä ja klikkauskäyttäytymistä koskeviin tilastoanalyyseihin, ja näin voimme optimoida sivuston toiminnan. Olemme myös tehneet Google Analyticsista yksityisyyttä suojaavan, joten IP-osoitteet ovat anonyymeja ja tiedot lähetetään turvallisen yhteyden kautta. Google Analytics 3:ssa tietoja säilytetään 26 kuukauden ajan. Google Analytics 4:ssä puolestaan tietoja säilytetään 14 kuukauden ajan.  

 

Kolmannet osapuolet 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää kolmansia osapuolia vain, kun se on tarpeen optimoidun käyttäjäkokemuksen luomiseksi sivustollamme. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen palveluidemme näyttämiseksi sivustollamme tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.  

 

Algolia 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää sivustollaan palveluntarjoajan Algolia Inc. hakutoimintoa sisällön hakemiseen ja indeksointiin. Algolian käyttäminen on välttämätöntä, jotta voimme näyttää tuotteitamme sivustolla, eikä se tallenna evästeitä. Algoliaa käytettäessä IP-osoitteesi ja hakukyselysi lähetetään Algolian palvelimille ja tallennetaan sinne 90 päiväksi tilastollisia tarkoituksia varten. Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta f. Saat lisätietoja Algolian tietosuojakäytännöistä osoitteesta https://www.algolia.com/policies/privacy/.  

 

Google 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää sivustollaan erilaisia Googlen palveluita, mukaan lukien Google reCAPTCHA ja Google Maps. Google reCAPTCHA -palvelua käytetään, jotta botit eivät lähetä yhteydenottolomakkeita (tietojenkäsittelyn oikeusperuste ovat oikeutetut etumme, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta f, suojautuaksemme laitonta toimintaa ja IT-tietoturvariskejä vastaan). Google Maps lisää visuaalista ilmettä sivuille, joilla esitellään jälleenmyyjiä ja/tai mainitaan yhteystietoja (tietojenkäsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta a). Molemmat palvelut edellyttävät, että tietojenkäsittelijälle lähetetään tietoja, kuten IP-osoitteita, jotta tarkka vastaus on mahdollinen.  

 

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä saat Googlen tietosuojaehtojen sivulta: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Lisätietoja on Googlen datan turvaamisen periaatteissa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Googlen säilyttämän datan säilytysaika riippuu datatyypistä; lisätietoja on täällä: https://policies.google.com/technologies/retention?hl=en-US.  

 

Google Analytics 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää Google Analytics -seurantatyökalua sivuston tulosten analysointiin. Google Analytics analysoi osittaista IP-osoitetta sekä laitettasi ja sivustojemme käyttöä koskevia tietoja analysoidakseen tietoja, kuten maata ja/tai kaupunkia. Google käsittelee vain anonymisoituja IP-osoitteita, sillä IP-osoitteen viimeinen oktetti on peitetty. Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta a. 

 

Olemme solmineet käsittelijäsopimuksen ja vakiosopimuslausekkeet Googlen kanssa. Tilastotiedot siirretään Googlelle, joka tallentaa tiedot Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Lue Google Analyticsin erityinen tietosuojakäytäntö https://support.google.com/analytics/answer/6004245#zippy=.  

 

Google käyttää näitä tietoja seuratakseen sitä, millä tavalla sivustoamme käytetään, jotta se voi lähettää meille sivustoa koskevia raportteja ja tarjota KYOCERA SENCO EMEA B.V:lle mainostajana tietoa kampanjoidemme tehokkuudesta. Google voi luovuttaa nämä tiedot kolmansille osapuolille, mikäli sitä vaaditaan lain perusteella, tai nämä kolmannet osapuolet voivat käsitellä tietoja Googlen puolesta. Me emme voi vaikuttaa tähän. 

 

Haluamme erityisesti painottaa seikkaa, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei voi koskaan jäljittää näitä tietoja sinuun yksilönä, paitsi tilanteissa, joissa ilmoitat henkilöllisyytesi jonkin sivustolla olevan lomakkeen kautta. Näin voi olla esimerkiksi, jos annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut uutiskirjeen postituslistalle tai käytät verkkolomaketta. Tällaisissa tapauksissa käyttäytymisesi sivustolla voidaan yhdistää antamiisi tietoihin. 

 

YouTube  
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää YouTuben palveluita videoiden näyttämiseen sivustoillaan. Integroimme nämä videot ”laajennetussa tietosuojatilassa”, ts. YouTubeen ei siirretä tietoja sinusta käyttäjänä, jos et toista videoita. Jäljempänä mainitut tiedot siirretään vain, kun toistat videoita. Tietojenkäsittelyn oikeusperuste on suostumuksesi, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 virkkeen 1 alakohta a. 

 

Käyttäjän mainosasetuksista riippuen YouTube saattaa käyttää keräämiään tietoja mainontatarkoituksiin, kuten mainosten näyttämiseen, mainosten mukauttamiseen, mainoksen käyttäjälle näytettävien kertojen määrän rajoittamiseen ja mainonnan tehokkuuden arviointiin. Jos päätät toistaa upotetun videon, jäljempänä kuvatut tiedot luovutetaan YouTubelle, mihin emme voi vaikuttaa. Kun toistat upotetun videon, YouTube saa tiedon siitä, että olet siirtynyt sivustomme vastaavalle sivulle, sekä muita jäljempänä kuvattuja tietoja, mutta meillä ei ole tietoa niiden laajuudesta. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, jonka kautta olet kirjautunut sisään, vai onko käyttäjätiliä olemassakaan. Jos olet kirjautunut sisään YouTubeen, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietosi yhdistetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. YouTube tallentaa tietosi käyttöprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai sivustonsa kysyntäperusteiseen suunnitteluun. Tällaista arviointia voidaan tehdä erityisesti (myös käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään), jotta voidaan tarjota tarpeisiin perustuvaa mainontaa ja tiedottaa muille YouTuben käyttäjille sivustomme käytöstä. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista. Suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan YouTubeen, jos haluat käyttää tätä oikeutta. 

 

Google käsittelee henkilötietojasi myös käyttäessäsi YouTubea Yhdysvalloissa, ja se on määrännyt itselleen standardin, joka vastaa aiempaa EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä. Lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, tietojen jatkokäsittelystä ja kolmansiin maihin tehtävän tiedonsiirron suojaamisesta on YouTuben tietosuojakäytännössä. Täältä löydät lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. 

 

Lisätietoja mainosasetuksistasi saat Googlen Ad Centeristä: https://myadcenter.google.com/?hl=en&sasb=true. Voit määrittää Google-tilisi tietosuoja- ja yksityisyysasetukset seuraavalla sivulla: https://myaccount.google.com/data-and-personalization. Googlen säilyttämän datan säilytysaika riippuu datatyypistä; lisätietoja on täällä: https://policies.google.com/technologies/retention?hl=en-US.   

 

Lisätietoja siitä, miten KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää evästeitä sivustollamme, on evästekäytännössämme.  

 

Kuinka turvaamme henkilötiedot 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. suhtautuu henkilötietojen suojaamiseen erittäin vakavasti ja toteuttaa asianmukaiset toimet, jotta vältetään tietojen väärinkäyttö, katoaminen, luvaton käyttö, ei-toivottu luovuttaminen ja luvaton muuttaminen. Jos tietojasi ei mielestäsi ole suojattu asianmukaisesti tai jos esiintyy merkkejä väärinkäytöksistä, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

 

Henkilötietoja koskevat oikeudet 
Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi, oikaista niitä tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa sitä, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee tietojasi, ja sinulla on oikeus pyytää tietojen lähettämistä eteenpäin. Se tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön hallussamme olevien henkilötietojesi lähettämisestä tiedostomuodossa sinulle tai muulle ilmoittamallesi organisaatiolle. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus vastuussa olevalle tietosuojan valvontaviranomaiselle. 

 

Rekisteröidyt voivat milloin tahansa ilman perusteluja vastustaa henkilötietojen käsittelyä mainontatarkoituksiin, mukaan lukien asiakastietojen analysointi mainontatarkoituksiin. Lisäksi rekisteröidyillä on yleinen oikeus vastustaa tietojenkäsittelyä (ks. yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 kohta 1). Tässä tapauksessa tietojenkäsittelyn vastustaminen on perusteltava. Jos tietojenkäsittely perustuu suostumukseen, suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa. Peruutus koskee tietojen myöhempää käsittelyä. 

 

Voit lähettää pyynnön henkilötietojen näkemisestä, oikaisusta, poistamisesta tai lähettämisestä eteenpäin tai ilmoituksen suostumuksesi peruuttamisesta tai henkilötietojesi käsittelyn vastustamisesta. Helpoin tapa on ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian, mutta viimeistään neljän viikon kuluessa.  

 

Tämän tietosuojakäytännön muuttaminen 
KYOCERA SENCO EMEA B.V. pidättää oikeuden tietosuojakäytännön muuttamiseen. Siksi suosittelemme, että vierailet sivulla säännöllisesti, jotta näet, onko muutoksia tehty. Jos KYOCERA SENCO EMEA B.V. tekee tärkeän muutoksen, jolla on seurauksia siihen tapaan, jolla henkilötietojasi käsitellään, ilmoitamme siitä sivustoillamme. 

 

Versio: 4
Julkaistu: 25.5.2018 
Muutettu viimeksi: 25.1.2023 

My settings