Koe hiljaista voimaa SENCOn hiljaisten kompressorien sarjalla

Tutustu hiljaiseen kompressorisarjaamme ja vähennä päivän melua.

marraskuuta 2021 | 3 min luettu | Compressors
Koe hiljaista voimaa SENCOn hiljaisten kompressorien sarjalla

Tarvitsetpa ilmakompressorin pikatöihin tai koko päiväksi, SENCO tarjoaa laadukkaita ja luotettavia vaihtoehtoja paineilmakiinnitystarpeisiin. Jatkuva kompressorimelu koko päivän voi väsyttää ja johtaa hyperstimulaatioon. On parempi ennalta ehkäistä kuin korjata ongelma. Kompressorivalikoimaamme kuuluvat vähämeluiset kompressorit on tarkoitettu erityisesti koko päivän kestäviin töihin, jotka aiheuttavat väsymystä.

Hiljaiset mutta tehokkaat kompressorit

Hiljaisuudesta huolimatta SENCOn hiljaiset kompressorit ovat vahvoja ja tehokkaita. Jokaiseen paineilmatarpeeseen löytyy omansa. Valikoima yltää pienistä 4-litraisista, helposti kannettavista kompressoreista, jotka riittävät viimeistelynaulaimiin ja kevyisiin nitojiin, aina 80 litran säiliöllä varustettuihin koneisiin, jotka soveltuvat raskaisiin rullanaulaimiin, runkotyökaluihin tai hakasnaulaimiin. Kaikissa malleissa on nelinapainen hidaskäyntinen moottori ja kaksisylinterinen puristusyksikkö, jotka tuottavat tasaisen käynnin. Värähtelyjä vaimentavat komponentit alentavat melupäästöjä entisestään. Näin syntyvän miellyttävän työympäristön melutaso on niin alhainen, että pystyt viestimään työkavereidesi kanssa vaikka kompressori tekee omaa työtään. Koneiden laadukkaat materiaalit takaavat, että luotettavat teholähteet toimivat ankarimmissakin työskentelyolosuhteissa. Laaja valikoima on paras kumppani paineilmakiinnitystarpeisiisi.

Kompressorien toinen hyöty on, että ne tarvitsevat vähän huoltoa. Öljyttöminä ne ovat helppokäyttöisiä, eivätkä tahraa tai vaadi sotkevia öljynvaihtoja tai -lisäyksiä. Tehokkaan jäähdytyksen ansiosta  ne kuumenevat vähemmän kuin tavanomaiset kompressorit, työkalujen ongelmat vähenevät ja työsi sujaa nopeammin.

SENCOn hiljaisten kompressorien ominaisuudet tiivistetysti:

  1. Säiliötilavuus 4–80 litraa versiosta riippuen.
  2. Melutaso 58–78 dB.
  3. Matalat käyntinopeusalueet kuumentumisen ja melun vähentämiseksi
  4. Kaksisylinteriteknologia tuottaa tasaisen käynnin ja vähentää melutasoa.
  5. Kumiset jalat ja ilmatäytteiset pyörät: varmistavat tärinää absorboimalla, että käyttö on hiljaista ja vakaata.
  6. Kuljetuskahva: jokaisessa kompressorissa on kätevä kuljetuskahva.
  7. Öljytön teknologia: ei tarvetta vaihtaa tai lisätä öljyä tai puhdistaa ilmaa öljystä.
  8. Kuumenee vähemmän: turvallinen työympäristö ja vähemmän kondensaatiota.
  9. Energiaa säästävä teknologia: matalampi melutaso merkitsee entistä kestävämpää kompressoria.
  10. Tehokkaat kompressorit tarjoavat tasaisen, voimakkaan ja luotettavan paineilman lähteen.
Vieraile paikallisen jälleenmyyjän luona tai verkkokaupassa tutustumassa SENCOn hiljaiseen kompressorivalikoimaan ja etsi itsellesi sopivin malli.

Löydä jälleenmyyjä