Uusi verkkosivusto – valmiina tulevaisuuteen.

Olemme tyytyväisiä voidessamme kertoa uusiksi suunnitellun verkkosivustomme käynnistämisestä!

lokakuuta 2021 | 2 min luettu | Corporate
Uusi verkkosivusto – valmiina tulevaisuuteen.

Olemme tyytyväisiä voidessamme kertoa uusiksi suunnitellun www.senco.fi-verkkosivustomme käynnistämisestä! Kuukausia kestäneiden luovien prosessien, valmistelun, ankaran työn ja omistautumisen jälkeen haluamme vihdoin esitellä sen yleisölle. Halusimme siitä nykyaikaisen, rakenteeltaan jäsennetyn ja erityisesti käyttäjäystävällisemmän, jotta löydät, mitä etsitkin – nopeasti ja vaistomaisesti.

Kiinnitysalan uranuurtajana ja erikoisasiantuntijana katsomme, että meidän on tuotettava lisäarvoa ja uutta tietoa sinulle, loppukäyttäjällemme – tuotteistamme, innovaatioista, kiinnitysratkaisuista ja niiden optimaalisesta käytöstä. Verkkosivusto on puettu nykyaikaiseen asuun ja miellyttää silmää. Samalla se osoittaa, millaisia me olemme. Sen lähtökohtana ovat sinun tarpeesi, sillä haluamme säästää sinun aikaasi. Helppokäyttöinen mobiililaitteella, kun olet tien päällä, ja pöytäkoneella, kun sinulla on paremmin aikaa perehtyä kaikkeen

Haluamme auttaa sinua avoimesti, kun tarvitset apua, jaamme kokemuksiamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, joita sinulle voi tulla mieleen. Siksi olemme ottaneet mukaan blogeja ja videoita ergonomiasta, kunnossapidosta ja turvallisuudesta. Lyhyesti sanottuna: hyödyllisiä ja sinua työkalujemme käyttäjänä kiinnostavia tietoja – kestävyyden vuoksi. 

Suuri kiitos digitaalisen kumppanimme SQLI:n tiimille taitotiedosta ja luovasta energiasta tämän verkkosivuston synnyttämiseksi. SQLI on ollut fantastinen kumppani, johon SENCO-markkinointitiimi on voinut luottaa koko prosessin ajan. Kutsumme sinut nyt tutustumaan uuteen Senco-verkkosivustoon. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat antaa palautetta.