Usein kysyttyjä kysymyksiä

Asiakaspalvelu

Miten SENCO-tuotteita ostetaan?

SENCO-tuotteita voi ostaa paikallisilta jälleenmyyjiltä tai verkkokaupoista. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi Jälleenmyyjähausta. Jos olet itse jälleenmyyjä ja haluat myydä tuotteitamme, kysy mieltä lisätietoja.

Kunnossapito ja huolto

Miten pidän kaasutyökaluni kunnossa?

Kaasukäyttöisen työkalusi pitäminen kunnossa on tärkeää, jotta se toimii pitkään ja hyvin. Puhalla siitä ensinnäkin pölyt käytön jälkeen ja puhdista työkalun päällä oleva ilmansuodatin joka toinen päivä. Suosittelemme työkalun perusteellista puhdistusta 10 000 naulan tai 9 kaasupatruunan jälkeen. Voit käyttää kaasukäyttöisten työkalujen puhdistussarjoja {link}.  Varmista, että tarkistat työkalun käyttöohjeista oikean tekotavan. Tarvittaessa työkalusi voidaan voidella suihkutettavalla voiteluöljyllä huollon yhteydessä. Jos akun sisältävää työkalua varastoidaan pitkään, on tärkeää ladata akut silloin tällöin, jotta ne eivät heikkene.

Miten pidän paineilmatyökaluni kunnossa?

Paineilmakäyttöisen työkalusi pitäminen kunnossa on tärkeää, jotta se toimii pitkään ja hyvin. Puhalla siitä ensinnäkin pölyt käytön jälkeen. Voitele työkalu tarvittaessa suihkutettavalla voiteluöljyllä säännöllisin välein. Varmista, että tarkistat työkalun käyttöohjeista oikean tekotavan. Työkalun puhdistamisen jälkeen ilmavuotoja ei pitäisi enää kuulua. Jos havaitset ilmavuodon, työkalu on korjautettava koulutetulla asentajalla.  Jotkin työkalut ovat öljyttömiä eivätkä tarvitse öljyä. Työkalun säilyttäminen kotelossaan, kun se ei ole käytössä, suojaa sitä vahingoittumiselta.

Miten pidän akkutyökaluni kunnossa?

Akkukäyttöisen työkalusi pitäminen kunnossa on tärkeää, jotta se toimii pitkään ja hyvin. Puhalla siitä pölyt käytön jälkeen. Jotkin työkalut ovat öljyttömiä eivätkä tarvitse öljyä. Tarvittaessa työkalusi voidaan voidella suihkutettavalla voiteluöljyllä, kun lähetät sen huoltoon. Jos työkaluasi ja sen akkua varastoidaan pitkään, on tärkeää ladata akut silloin tällöin, jotta ne eivät heikkene. 

Miten pidän kompressorini kunnossa?

Kompressorin pitäminen kunnossa on tärkeää, jotta se toimii pitkään ja hyvin. Katkaise kompressorista virta ja vapauta painekytkimestä puristuspäiden sisäinen paine. Tyhjennä ilmasäiliö joka käyttökerran jälkeen, jottei kondensoituvat ilmankosteus ruostuta säiliötä. Poista paine aina säiliön pohjassa olevasta tyhjennysventtiilistä ja kallista kompressoria kaikkiin suuntiin, jotta kaikki kondensaatti varmasti poistuu. Älä käytä varoventtiiliä tähän! Muussa tapauksessa renkaan jousen jännitys voi kulua ja venttiilin käyttöikä voi lyhentyä. Kosteus ei myöskään poistu säiliöstä asianmukaisesti. Puhdista etu- ja takasivulla olevat ilmansuodattimet viikoittain, samoin varsinainen suodatuselementti, jos siihen pääsee käsiksi.

Tarjoatteko korjauspalvelua omissa toimipaikoissanne? Miten rekisteröin työkaluni korjausta varten?

SENCO tarjoaa korjauspalvelua omissa toimipaikoissaan. Erikoistuneet insinöörimme varmistavat, että työkalusi korjataan asianmukaisesti ja saat takaisin toimivan työkalun. Voit rekisteröidä työkalun korjattavaksi tämän linkin avulla. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat vahvistussähköpostin, jossa on lisäohjeet.

Ohjeet/määritykset

Mistä tiedän, mille baariasetuksella kompressori on säädettävä?

Pääsääntö on, että kompressori on säädettävä 7 baarille isoja työkaluja varten ja 6 baarille pieniä työkaluja varten. Naulaa muutama naula ja säädä sitten painearvoa – käytä mahdollisimman pientä painetta, toimintojen kärsimättä. Siitä on etua sekä työkalulle että kompressorille. 

Kompressorini ei käynnisty enää. Mitä voin tehdä?

Sammuta kompressori ja paina sen takana olevaa nollauspainiketta, mikäli sellainen on olemassa. Käynnistä kompressori uudelleen. Nollauspainiketta saa painaa enintään 3 kertaa, ja kompressorista on aina katkaistava virta sitä ennen.  Jos tämä ei auta tai nollauspainiketta ei ole, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai rekisteröi kompressorisi korjausta varten.

Kompressorini ei käynnisty tai sammuu.

Varmista sähkön riittävyys. Varmista, ettei jatkojohto ole liian pitkä ja että se on oikein mitoitettu. Yli 15 metrin jatkojohdoille suositeltava halkaisija on 2,5 mm2.

Paineilmakäyttöinen naulaimeni ei paina nauloja pohjaan asti.

Varmista, että olet säätänyt kompressorin tuoton oikealle työpaineelle. Varmista, että käytät mitoitukseltaan ja pituudeltaan riittävää letkua ja oikeanlaista kompressoria työkalusi ilmantarpeeseen nähden. 

Takuu

Kuinka pitkään takuu on voimassa?

Takuut vaihtelevat työkaluittain. Kaikkien työkalujen takuut näkyvät tämän verkkosivuston tuotesivuilta ja työkalun paketista. Yleisesti XtremePro-työkaluilla on 5 vuoden, kaasutyökaluilla 2 vuoden ja muilla tuotteilla 1 vuoden takuu. Tarkista tilanne aina tuotetiedoista. Tieto näkyy myös työkalun paketista. Jos haluat selvittää yksittäisen työkalun takuuajan, voit hakea tuotetietosivua tämän verkkosivuston yläosasta. 

Pitääkö työkalu rekisteröidä verkossa takuuta varten?

Ei tarvitse, kuittisi/ostotositteesi käynnistää takuuajan. 

Tuotetiedot

Mistä löydän tietoja haluamastani tuotteesta?

Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot yksittäisistä tuotteista tämän verkkosivuston tuotesivuilta. Sivuilla kuvataan tuotteen ominaisuudet ja hyödyt, valokuvat ja videot sekä ladattavat kohteet, kuten varaosaluettelot, tekniset tiedot, käyttöohjeet jne. Jos sinulla on senkin jälkeen kysyttävää työkalusta, ota meihin yhteyttä yhteydenottosivun kautta. 

Montako akkua työkalujen mukana toimitetaan?

Toimitettavien akkujen lukumäärä vaihtelee työkaluittain. Se näkyy tuotetietosivulta.

Mitä ja minkä pituisia kärkiä tarvitaan?

Yksityiskohtaiset tiedot tarvittavista kärjistä näkyvät kaikkien tuotesivujen tuotetieto-osiosta. Kärjen pituus näkyy lisävarusteet-kohdassa.

Onko minun käytettävä SENCO-nauloja pistoolissani vai voinko käyttää muita merkkejä?

Vaikka suosittelemmekin SENCO-kiinnikkeiden käyttöä, se ei ole aina välttämätöntä. Käytä aina oikeankokoisia kiinnikkeitä, joita suositellaan tuotetietosivulla. Sitä suuremmat tai pienemmät kiinnikkeet voivat vahingoittaa työkalua.

Mistä löydän tekniset tiedot / käyttöohjeet?

Tämän verkkosivuston jokaiselta tuotesivulta löytyvät tuotetiedot, kuten tekniset tiedot ja käyttöohjeet. Löydät kaikki tekniset tiedot myös osion ”tekniset tiedot” alta kohdassa ”ylläpito”.

Mistä löydän räjäytyskuvia ja varaosaluetteloita?

Tämän verkkosivuston joka tuotesivulla on paljon tuotetietoa, kuten käyttöohjeita, joissa on räjäytyskuvia ja varaosaluetteloita. Löydät varaosat myös osion ”tekniset tiedot” alta kohdassa ”ylläpito”. Jos työkalua ei ole enää myynnissä, löydät varaosat osion ”lopetetut työkalut” alta kohdassa ”ylläpito”.

Mistä löydän vaatimustenmukaisuusvakuutukset (DoC) ja suoritustasoilmoitukset (DoP)?

Ilmoitukset löytyvät tämän verkkosivuston kunkin yksityiskohtaisen tuotesivun alaosasta kohdasta ”Lataukset”. 

ELLET LÖYDÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEESI, LÄHETÄ SE MEILLE ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA:

Hyväksyn tietojeni tallennuksen ja käsittelyn tällä verkkosivustolla tietosuojakäytännössä ilmoitetulla tavalla.