DuraSpin-lisälaitteet on tehty sinua varten

Muunna tavallinen Makita- tai DeWALT-ruuvaimesi automaattisyöttöiseksi ruuvainjärjestelmäksi DuraSpin-syöttölaitteiden avulla.

lokakuuta 2021 | 3 min luettu | Tools
DuraSpin-lisälaitteet on tehty sinua varten

Kuvittele: sinulla on Makita- tai DeWALT-ruuvain. Tykkäät käyttää sitä ja se onkin käytössä jatkuvasti, mutta jotain tuntuu puuttuvan. Haluat ruuvata keskeytymättä – tarvitsematta poimia uusia ruuveja jatkuvasti. Erityisesti kipsilevyjä asentaessasi. Palveluksessasi: SENCO DuraSpin -syöttölaitteet! Muutamassa sekunnissa ne muuntavat tavallisen Makita- tai DeWALT-ruuvaimesi automaattisyöttöiseksi ruuvainjärjestelmäksi. Ongelma ratkaistu tarvitsematta ostaa kokonaan uutta työkalua.

Muunna ruuvaimesi automaattisyöttöiseksi järjestelmäksi.

Se käy helposti: ota Makita- tai DeWALT-työkalun etukappale pois ja vaihda sen tilalle DuraSpin-syöttölaite. Nyt siinä on normaalien DuraSpin-laitteiden tärkeimmät toiminnot.

  • Ruuvaimessa voidaan käyttää perinteisiä philips2-kantaisia (PH2)-nauharuuveja sekä neliökanta- sekä D25-tähtikantaruuveja niihin kohteisiin joissa tarvitaan lisäpitoa ja enemmän vääntövoimaa.
  • Patentoitu nurkkakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa ruuvaamisen hankalimpiinkin koloihin ja nurkkiin.
  • DuraSpin-lisälaitteet on varustettu uudella innovatiivisella feed on retun-syöttöjärjestelmällä ruuvaimien nopeuden ja luotettavuuden parantamiseksi.
  • Yleiskäyttöinen kärkikappale soveltuu niin kipsilevyille kuin puukohteisiinkin.
  • Syöttölaite on helppo irrottaa, jolloin pääset käsiksi ruuvausbitsiin ja pystyt tarvittaessa jopa kiertämään ruuveja irti.
  • Ruuvinpituuden säätö ilman työkalua on valmiina, joten pystyt käyttämään niitä suoraan erilaisille ruuveille!
  • Niissä on tuki useille ruuvainmalleille.
  • Kaikissa DuraSpin-syöttölaitteissa on tarkka syvyyssäätö ja syvyyslukitus.
  • DuraSpin-lisälaitteet ovat kevyitä ja pienikokoisia.

DuraSpin-teknologia

SENCO DuraSpin -teknologia on monipuolinen ruuvijärjestelmä mahdollisimman tehokkaaseen työskentelyyn. DuraSpin lisää ruuvien kiinnitysnopeutta yli nelinkertaiseksi irtoruuveihin verrattuna. Se parantaa työpaikkasi tuottavuutta ainakin 30 %!

Automaattisyötteisten nauharuuvien ansiosta voit pelkästään siirtää laitetta uuteen kiinnityskohtaan – tarvitsematta etsiä jatkuvasti uusia ruuveja. Voit ladata ruuvit muutamassa sekunnissa ja ryhtyä ruuvaamaan! Nurkkakiinnitysjärjestelmän kärkikappaleen muoto yhdessä uuden syöttöjärjestelmän kanssa tarjoavat optimaalisen näkymän ruuvauskohtaan, joten tiedät, että ruuvaat aina oikeaan paikkaan.

Lue tästä teknologiasta lisää täältä.

Yhteensopivat laitteet

DuraSpin-lisälaitteita on saatavana kolme eri versiota, ja ne sopivat Makita- ja DeWALT-ruuvaimien eri malleihin.
 

DS55-M1 (9Z2021N) Makita-ruuvaimeen

FS2300

FS2500

FS4300

FS6300

DFS452

DS55-D1 (9Z2011N) DeWALT-ruuvaimen

DW268

DW269

DW275

DS55-D2 (9Z2012N) DeWALT-ruuvaimeen DCF620